Over

Deze Website is verplaatst. Volg deze link om op de juiste pagina uit te komen.

New Project-3

Ik ben geboren op 22 augustus 1993 in Amsterdam en vanaf jongs af aan ben ik al bezig met Communicatie en Reclame. Toen ik klein was maakte ik voor mezelf een eigen tijdschrift en schreef ik korte verhalen. Ik ben een beelddenker en kan de verhalen ook beeldend beschrijven zodat ze prettig lezen voor anderen.

Vanaf mijn vijfde jaar heb ik handbal gespeeld bij VOC, in Amsterdam. Hier heb ik enkele jaren in de jeugddivisie op topniveau gespeeld als keepster. Dit heeft mij een groot doorzettingsvermogen opgeleverd. Als ik iets wil bereiken, ga ik net zolang door totdat ik mijn doel behaald heb. Toen ik terug kwam uit Oxford heb ik een stapje terug gedaan en ben ik overgestapt naar Monnickendam. Hier heb ik tevens keeperstraining gegeven aan jeugdkeepsters in de leeftijdsklasse van 11 tot 15 jaar.

Dit_voelt_als_winnen
Handbal

 

Niet alleen ben ik geïnteresseerd in sport maar ook reizen en kennis maken met verschillende culturen vind ik leuk. Op mijn 18e heb ik een half jaar gestudeerd in Oxford, Engeland. Tijdens deze studie heb ik mijn Oxford en Cambridge diploma behaald. Tevens heb ik verschillende steden bekeken en meer over de Engelse cultuur geleerd. Ook heb ik een rondreis gemaakt in zowel China als in Vietnam.

Ik ben een vriendelijke en sociaal persoon en kan goed werken in zowel teamverband als alleen. Door de genoemde interesses ben ik Communicatie gaan studeren aan de hogeschool InHolland. In het eerste jaar heb ik mijn propedeuse gehaald en zonder vertraging ben ik in juli 2017 afgestudeerd.

In februari en maart 2015 werkte ik als vrijwilligster bij Sylvia van de Ven. Zij werkt voor Kinderbuik&Co. en voor enkele basisscholen die kinderen met concentratieproblemen hebben. Voor deze kinderen heb ik filmpjes gemonteerd waarmee zij op muziek kunnen dansen. In alle filmpjes is Hillie de Hond steeds terug te zien als mascotte die de dansjes voordoet.

Hillie

In het derde jaar heb ik stage gelopen bij Offerte B.V. als online marketeer. Tijdens deze stage was ik verantwoordelijk voor het herschrijven van de website, linkbuilding, het schrijven van blogposts, het opstellen van een online mediastrategie en vervolgens het implementeren van deze strategie. Om mij verder te ontwikkelen, kreeg ik van mijn stagebegeleider het advies om een eigen website te bouwen. In vervolg op dit advies heb ik, naast mijn studie bij Scheidegger de opleiding ‘Professioneel Webdesign’ gedaan. Dit vond ik erg leuk.

In het laatste jaar heb ik bij InHolland het project “De Communicatie Battle” gehad. In dit project moest er door middel van de Scrum Methode een platform bedacht worden voor The Bunch of Choice, om zo jonge talenten en bedrijven met elkaar te koppelen. Tijdens dit project was ik de Scrum Master, ook wel de projectleider genoemd. Dit laatste project is afgerond met een 10. The Bunch of Choice was zo enthousiast over ons concept dat wij dit voor (potentiële) partnerbedrijven mochten presenteren. In vervolg op deze presentatie heb ik naast mijn studie nog samengewerkt met The Bunch Of Choice om het platform verder uit te werken.

Tevens heb ik in mijn laatste jaar een scriptie geschreven voor het bedrijf Dinst. Voor deze scriptie deed ik onderzoek naar de beste manier om de naamsbekendheid van Dinst, onder mantelzorgers te verhogen. Dinst was zeer tevreden met het resultaat. De directie wilde daarom ook graag dat ik mijn scriptie kwam presenteren voor de medewerkers, zodat zij de resultaten van mijn onderzoek nog beter konden gebruiken in de uitvoering. De scriptie is gewaardeerd met een 7 en mijn eindpresentatie met een 8.

Poster-1.jpg
Poster-2

Tijdens mijn studie heb ik een bijbaan gehad bij supermarkt PLUS. Ik werkte achter de kassa en één keer in de maand was ik leidinggevende. Ik heb geleerd flexibel te zijn, klantgericht en daarnaast stressbestendig. Na drie jaar ben ik tevens ingewerkt op de broodafdeling, die ik na een korte inwerkperiode zelfstandig kon runnen.

Na het afronden van mijn studie ben ik mij verder gaan professionaliseren in de online marketing. Ik werk momenteel bij Jungle Gym waar ik verantwoordelijk ben voor de content op de website. Jungle Gym verkoopt online speeltoestellen en heeft websites in totaal 24 landen: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Engeland, Ierland Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Zuid Afrika, Letland, Estland, Italie, Polen, Portugal, Griekenland, Macedonia, Slowakije en international (.com)). Naast het beheren en optimaliseren van de content:

  • schrijf ik blogposts.
  • Verhoog ik de organische positie in Google (SEO).
  • monteer ik video’s.
  • ontwerp ik actiebanners.
  • ben ik bezig met de gebruikersvriendelijkheid.
  • en pas het webdesign hierop aan.

Omdat ik op de website veel bezig ben met gebruikersvriendelijkheid en het maken van actiebanners, heb ik de cursussen van Google Analytics en Google Tagmanager gevolgd, en de certificaten behaald.  Op dit moment ben ik bezig met de cursus Google Adwords, hiervan wil ik in september het certificaat behalen. Ik ben met deze opleidingen begonnen omdat ik mij, naast het webdesign, ook verder wil ontwikkelen in het gedrag van de klant op de website, hoe ik ze met adverteren terug kan halen naar de site en hoe ik de customer journey zo goed en makkelijk mogelijk voor de klant kan maken.

Wilt u mijn CV bekijken?

Bent u benieuwd naar mijn schoolprojecten? Bekijk dan hier alle projecten

Of wilt u meer weten? Neem dan snel contact op.